"Koptu Kervan".. kayıtsız, salaş ve içten!


içinden geldiği gibi yaşayan insanlara saygım sonsuzdur benim! ayağındaki prangalardan ve etrafın alaycı bakışlarından kopup, içinden gelen sese kulak veren, yetmeyip bu sesi dışardakilerle de paylaşan bir gruptur "koptu kervan"...

ilk ve (şimdilik en son:) albümleri "müzik yasak", hintçe, farsça, türkçe, ibranice, yunanca, lazca ve kürtçe olmak üzere toplam 11 şarkıdan oluşmakta.."kalbimi atacağum" şarkısı buram buram karadeniz kokmaktadır, lakin favorim (sözlerini anlamasam dahi!) Tu lu zamune..

edindiğim bilgilere göre kendilerine beyoğlu ve kadıköy sokaklarında rastlanmaktadır..ÖZ'ü yakalayabilmek adına şimdi gözlerinizi kapatın, bir kulaklık alın ve keyfini çıkarın!

hani arada bir canınız sıkılır, ruha işleyen birkaç melodi duyarsınız bir yerlerden, iyi gelir..http://evrensellmuzik.blogspot.com/ adresine bir bakınız derim..

sesleri yaratana hamd ile...

Yorumlar

Emine Yiğit Aras dedi ki…
içten geldiği gibi yaşamak içine kulak vermeyle mümkün...modern zamanların insanları o sesi duyamayacak o kadar çok nedene sahip ki! çok güzel bir paylaşım sağolasın...

SANDUKA